Brukermeny

Logg inn
Ny artist
Ny gjestebruker
For nye brukere
Hjelp

Kommende konserter

Velg by:

Kommende konserter:

17. mai. 2- US Tønsberg

31. mai. Forbidden Forest Drammen

RSS

Nye sanger

Anmeldelser

Podcast - Nye sanger

Podcast - Best anmeldte

Brukere online

4 brukere er online akkurat nå.
0 innlogget og 4 gjester.

Største antall samtidige brukere var 1786, 9. juni 2009 kl 18:30.


style=vertical-align: Uhort.no Jukebox

Lister

uhortlista - mars 2014

Mest lastet siste 24 timer

Best anmeldte sanger/videoer

Flest stemmer

Populære artister

Podsafe Music

Konkurransevinnere

Nedlastinger per måned

Nyheter fra artistene

Siste anmeldelser

On ****

5. Muz - Arr i hjertet ***

Siste Avskjed ***

Mormor ***

Dreams ***

Endless - Stjernehimmel ***

Eastern Empire *****

gud æ træng dæ ****

Vend Deg Om ***

Sletta scener ***

Vis flere...

Nye sanger og videoer

Valborgsnatt demo preview Hildring

Valborgsnatt demo preview Hildring

".Don's PowDeR BLuE OldSmObiLe::" demo/ instr. First Water

Eyes Closed I Fell off the Planet

Tick Tock Kevin (Jack)

Pure and light Kevin (Jack)

Breaking the ice Kevin (Jack)

01 Shot Me Down (feat. Skylar Grey) snegil

Who Do You Love (feat. Drake) - YG snegil

Red Lights - Tiesto snegil

I Luh Ya Papi (feat. French Montana) - Jennifer Lopez snegil

Paranoid (feat. B.o.B snegil

Animals snegil

Turn Down For What - DJ Snake & Lil Jon snegil

04 - Talk Dirty (feat. 2 Chainz) - Jason Derulo snegil

Vis flere...

Vis nylig oppdaterte sanger...

Siste nedlastinger

Situasjon Azo

Try again Rebekka Sivertsen

Small- D - Bare Ett Liv (feat. Siverto) Small- D

Speechless Nénu

No Matter What Electric Linda

Spiral In memory of P.J.

ein song utan ord Liv Marit Gordon

Can't Believe It Monsterhagl

N&N- Listen Up N&N

Small Issues DashNbeyond

4581 artister og band
18467 sanger og 499 videoer

Carpticon

Occularis Infernum

******************************
NB!
Vil gjøre oppmerksom på at demoen kan lastes ned i sin helhet på vårt selskap sine websider: www.blackseedprod.com/carpticon.htm

******************************

Carpticon er et black metal band fra Jessheim, Nord for Oslo. Carpticon blei offisielt formet av Brigge og Ishtarh i desember 2001.

Carpticon het fra begynnelsen av "Svitjod" men etter en stund fant dem ut at det navnet var opptatt, så de begynte å vri hjernene sine for å komme på et annet navn.
Etter en del tid og mange forslag kom dem opp med "Infernal Fiend", men etter kort tid byttet de om på dette også og endte til slutt opp med Carpticon.

De begynte det hele med å øve på den lokale rocke klubben på Jessheim På dette tidspunktet var dem bare de to originale medlemmene, siden de begge spilte gitar var de nødt til å skaffe andre musikere som kunne spille de resterende instrumentene. Dette viste seg å være en del vanskeligere enn de hadde trodd, men etter en stund hadde de samlet et helt band og spilte inn singlen "The Art Of Darkness".

"The Art Of Darkness" ble spilt inn på en åttespors HD recorder og den dårlige produksjonen og lydkvaliteten var ikke helt det de hadde håpet på. De fortsatte med å skrive nye låter og et par måneder seinere hadde dem skrevet ca åtte låter som de øvde på så ofte som tre til fire dager i uka. Medlemmene som hadde vært med å spille inn "The Art Of Darkness" forlot bandet på sensommeren 2002 og de var tilbake til de to originale medlemmene igjen.

Høsten 2002 ble tidligere gitarist i Mandylion, Hellspawn med for å gjøre vokalen. dem følte at de snart måtte gå i studio for å spille inn en promo pakke nå, så de gjennomgikk alt materiale de hadde liggende som de brukte til å skrive om et par låter samtidig som de skrev et par nye, disse gjorde de en før produksjon av i desember 2002; Occularis Infernum begynte å ta form.

2003 startet på omtrent samme måte som 2002 sluttet, med mange og lange øvinger og mangel på medlemmer. I januar ble dem spurt om å spille en konsert på åpningen av en ungdoms klubb på Jessheim, noe vi takket ja til. Dette var en av to konserter de spilte med trommemaskin, to gitarer og vokal. Dette bød ikke helt på den store live erfaringen.

Carpticon startet 2003 som et tre manns band, men da våren kom fikk de en trommeslager igjen. Tidligere trommeslager i Alsvartr, Valdr. dem øvde noen ganger sammen, men etter en stund tok de andre prosjektene hans såpass mye tid at han ikke kunne følge opp alt så han skaffet dem en erstatter.

Trommeslageren i Nebular Mystic, Morgoth kom til Carpticon sommeren 2003 og de øvde en stund og endte året med å spille en konsert på Jessheimdagene i august. Dette var på en ute scene som var rigget opp på torget og de hadde bla. Proff lyd og lys teknikere. Dette er så langt den største konserten de har spilt og det var en nyttig ting å ta med seg videre.

Etter konserten på Jessheimdagene ble Carpticon lagt på is i ca. ni måneder grunnet militærtjeneste og andre relaterte grunner. De ble forspurt å spille på et par små festivaler i dette tidsrommet, men av diverse grunner lot dette seg ikke gjøre. Mye av den stille tiden ble brukt til å planlegge hva de skulle gjøre videre og hvordan vi skulle gjøre det.

Når alle var tilbake i 2004 forlot Hellspawn Carpticon og de erstattet ham med Volund, de var nå fire medlemmer. En lang tid med øving og planlegging lå foran dem og de arrangerte foto sessions og startet med å leite etter et sted å spille inn promo pakken.

Valdr kom tilbake til Carpticon igjen på slutten av 2004, men nå for å spille bass.
de bodde bokstavelig talt i øvingslokalet i tiden før nyttår og i desember ble det klart at de skulle spille inn Occularis Infernum i Panser studio på kalbakken, i januar 2005. månedene før de gikk i studio brukte dem flittig til å gjøre de siste finjusteringer på låt materialet. Januar brukte vi på å spille inn og mikse demoen.

Utgivelsen ble satt til 7. Februar og deres første promo pakke var nå endelig ferdig etter tre år med låt og tekst skriving og leiting etter medlemmer.

Besetning

Volund - vokal
Ishtarh - Gitar
Brigge - Gitar
Decepticon - Bass
Morgoth - Trommer

Hovedsjanger: Black Metal
Sted: Jessheim
Nett: www.carpticon.net
Epost: band@carpticon.net
Epost: blackseedprod@yahoo.es
 

Tips meg om konserter med Carpticon

Send tips til (epost) om konserter i